Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

Valentin-nap Londonban

Nagy-Britannia, London, London Útazonosító: 119007
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás
Leírás

1. nap: Elutazás Londonba a menetrend függvényében. Megérkezés után kb. kétórás orientációs városnézés autóbusszal. Elhelyezkedés a szálláshelyen. Délután gyalogos városnézés a belvárosban (Parlament, Westminster Apátság, Downing Street, Lovasgárdisták Laktanyája, Trafalgar tér, Szt. James's Park, Buckingham palota).

2. nap: Fedezze fel idegenvezetônkkel a Temze déli partját, amelynek látnivalói közül nem egy újdonságnak számít. A séta a London Bridge-nél kezdôdik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark Katedrális, Sir Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn, Shakespeare Globe színháza. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejezôdik be, amit a modern művészetek kedvelôinek ajánlunk. Az újonnan épült Millennium gyaloghídon keresztül pedig a Szt. Pál katedrálishoz és a híres londoni Citybe juthatnak el, de érdemes felhajózni a Temzén a Tower zord épületéhez is. Este fakultatív publátogatás vacsorával.

3. nap: Szabad program vagy fakultatív kirándulás autóbusszal Windsorba, a királyi család kedvelt rezidenciájába. A Londonban maradóknak ajánljuk a Madame Tussaud Panoptikum megtekintését. Délután szabad program során felkereshetik az angol fôváros híres múzeumainak egyikét, a Nemzeti Galériát vagy a British Múzeumot is, amelyekbe a belépés díjtalan.

4. nap: Délelôtt szabad program, transzfer a repülôtérre, hazautazás az esti órákban.

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok