Londoni Városlátogatások
repülővel

Részletek

Szolgáltatások

jegyek és túrák egyéni utasoknak

Részletek

Skóciai utazási ajánlatok

Részletek

Nagy-Britannia körutazás
busszal

Részletek

Angliai Utazási Ajánlatok
repülővel

Részletek

Írországi Utazási ajánlatok

Részletek

London városlátogatás

Nagy-Britannia, London, London Útazonosító: 104120
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Városlátogatás
Leírás

Időtartam 4 nap/3 éj.
Utazás Közvetlen menetrend szerinti repülőjárattal. Repülési idő 2,5 óra.
Elhelyezés Háromcsillagos szállodában.
Ellátás Reggeli.
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.

Minimum létszám 20 fő (fakultatív programoknál: 15 fő).
A panorámás városnézés során látható nevezetességek Parlament, Big Ben, Westminster Apátság, Trafalgar tér, Szt. Pál Katedrális, Tower híd, Tower, Picadilly Circus, West End, Buckingham Palota, Hyde Park.

Fakultatív programok
Leírás Időtartam Ár
Windsor Félnapos (kb. 3 órás), autóbuszos kirándulás, szükséges belépőkkel. Látogatás az angol királynő egyik kedvenc rezidenciájába, a Temze partján, egy szirten álló romantikus Windsor kastélyba, melyet eredetileg Hódító Vilmos építtetett. A kastély fekvésének köszönhetően stratégiai jelentőséggel bírt századokon át, és máig megőrizte szépségét.
Félnapos 23900
Leeds és Canterbury Egész napos (kb. 7 órás), autóbuszos kirándulás, szükséges belépőkkel. Kora reggel indulás Greenwichen át a Leeds kastélyhoz. A kastély egy természetes tó közepén található, melyet gyönyörű 500 hektáros park vesz körül. A kastély megtekintése után utazás Canterburybe, ahol megtekintik a katedrálist, majd sétálhatnak a városka macskaköves utcáin, felfedezhetik a helyi kis boltokat is.
1 nap 31900
Hever kastély és kertek Kirándulás a Kent megyei Hever kastélyba, mely több más mellett arról híres, hogy VIII. Henrik második felesége, a tragikus sorsú Boleyn Anna élt itt. A kastély később VIII Henrik negyedik feleségének, Anne of Cleeves-nek lett otthona. 1557 után több különböző család is birtokolta a kastélyt, majd végül 1903-ban William Waldorf Astor időt, pénzt és fáradságot nem kímélve helyreállíttatta a kastély és az azt körülvevő kertet és tavat.
25900

A részvételi díj tartalma: szállás 3 éjszakára, reggeli, transzferek, panorámás városnézés, magyar idegenvezető, útlemondási biztosítás.

Időpontok hamarosan!

Hasonló ajánlatok