London Pass

 MI AZ A LONDON PASS ? 

Hogyan spórolhatunk meg akár 30 ezer forintot is?

A London Pass egy plasztik kártya a Londonba látogatóknak. 
Ingyenes belépést biztosít több mint 50 London legnépszerűbb látnivalóihoz és kiállításaira. Számos üzlet, színház, étterem, stb. kínál kedvezményeket a London Pass-szal rendelkezőknek. 
Megvásárolható 1,2,3,4,5 vagy 6 napra felnőtteknek és gyermekeknek, ami által rengeteg fanatsztikus látnivaló járható be városszerte, úgy mint a The Shard vagy az állatkert.

Megtakarítás: Ez a London Pass lényege; pénz megtakarítás. Az eredeti belépő árakkal összehasonlítva már kétszeri használat után megfigyelhető a takarékosság.

Érték: a kártya értéke több mint L600 a több mint 80 szolgáltató belépő árait és kedvezményeit számítva. A 6 napos London Pass napi költsége L12, ami kevesebb mint a jelentős látnivalók átlag belépő jegye.

Gyors bejutás: a London Pass gyors bejutást biztosít a legnagyobb látnivalókhoz, beleértve a Chelsea Football Stadiont, a London Állatkertet és a Tower of London-t. Ez azt jelenti, hogy a sorbanállásra kevesebb időt pazarol az ember, és több idő marad a kártya kínálta lehetőségekre.

Választék és változatosság: a London Pass előreválttott jegyet kínál több mint 50 közkedvelt atrakcióhoz és kiállításra. A fő nevezetessegeken kívül az eldugott értékek is fellelhetők (London Aquarium, Divat és Textil Múzeum).

Kényelem: ezzel a kis kártyás technológiaval a London Pass gyors, kényelmes, készpénz nélküli kirándulást nyújt. A London Pass egymást követő naptári napokon használható, és az első használattal aktiválódik. Tehát csak Öntől függ, mikor kezdi a városnézést! Az egy nap alatt meglátogathátó helyszínek száma sem korlátozott, így mindenki annyi helyre megy, amennyire szeretne ,vagy tud.

II.Erzésbet brit királynő temetésére 2022.09.19-én került sor Londonban, emiatt a legtöbb látnivaló ezen a napon és némely látnivaló a temetést követő pár napban is zárva tart vagy korlátozott nyitvatartással üzemel.  A várható ÚJRANYITÁS 2022 09 29.
Kérjük utazásuk tervezése soránt ezt legyenek szívesek figyelembe venni! 

London Pass L csomag

London Pass L Csomag

London Pass ® + Közlekedés + London Eye + Madamme Tussaud
A felsorolt látványosságokba kap belépőt csomag áron. 
A London pass és a belépők egymástól függetlenűl használhatóak.

Mi az a London Pass

london-passtravelcard.jpg

MI AZ A LONDON PASS ?
Hogyan spórolhatunk meg akár 30 ezer forintot is?