Stratford, Oxford , The Cotswolds és Warwick kastélya

 

warwick.jpg
Utazás: 
busz
Ára: 
kb: 20.520 Ft/fő
Azonosító: 
69-7

Stratford, Oxford , The Cotswolds és Warwick kastélya

Programröviden: 
- gyalogos városnézés Oxfordban, - a Christ Church felkeresése, - átutazás Cotswolds-on keresztül, - Shakespeare szülőhelyének, felkeresése, - Ismerkedés Stratford - Upon - Avon városával, - Warwick Castle, - fakultatív ebéd.Oxford
Élvezze Oxford pompáját! Több mint 900 éve ismert mint a tudományos kiválóság központja, járjon híres növendékeinek lábnyomában: itt tanult Bill Clinton, Lewis Carroll, és C. S. Lewis is. Fedezze fel Oxford egyetemi városát egy kényelmes séta során, térjen be a Bodleian Könyvtárba és az elragadó kollégiumi udvarokba. Engedje meg, hogy átvezessük a történelmi város épségben fennmaradt keskeny utcácskáin és ősi terein.

Christ Church
Világítás, kamera, és felvétel! Ritka élvezet a Harry Potter rajongóknak – tekintse meg a helyet, ahol a filmek számos jelenetét rögzítették! Álmélkodjon el a Christ Church pompáján, beleértve a Great Hallt, mely a Hogwart Hall mintájaként szolgált.

Cotswolds
Fedezze fel az elragadó Cotswold vidéket! A megszámlálhatatlan történelmi emléktől és történeti örökségtől telve a Cotswold vidék bájos keveréke a lélegzetelállító természeti szépségeknek, a nyüzsgő vásárvárosoknak és álmos falucskáknak. 


Fakultatív ebéd
Burford – egy meredek utcán épült, mely a Wind
rush folyóhoz és annak középkori hídjához vezet. Kényeztesse ízlelőbimbóit egy hagyományos angol pub-ban és gyönyörködjön e régi kis gyapjúváros különlegességében. Igény esetén az ebéd a burfordi Cotswolds falvak valamelyikében lesz. Ebédeljen egy hagyományos angol pubban és persze kóstolja meg a tradicionális angol sört is. 


Stratford – Upon – Avon
Vásárváros, de egy kicsit másképp! Sütkérezzen a világ igazolhatóan legnagyobb írójának, William Shakespeare-nek szülővárosában, mely az ardeni erdő szélén helyezkedik el. Meglátogatjuk Shakespeare félig fával burkolt szülőházát, hogy lenyűgöző bepillantást nyerhessünk gyermekkorába. 

Warwick Castle
Legyen részese Britannia legnagyobb középkori kalandjának! Mélyen Warwick várának szívében, a Nagyterem nyüzsgő kaptárrá válik! Merüljön el csata előkészületekben és érezze egy középkori páncélzat súlyát. Váljon katonává – próbáljon fel egy méretre készített harci sisakot! L
átogassa meg a káprázatos dísztermeket és gyönyörködtesse szemét a viktoriánus díszvacsora előkészületein. 

  

Indulás: London belvárosából
Indulási időpontok:  naponta
A túra reggel 08.45 órakor indul és kb. este 19.00 – kor ér véget. 

A túra ára: 26.280.- Ft.
Gyerek: 22.480.-
Senior 60 év felett:24.280.-
Családi 2F+2Gy: 89.650.-
Indulási napok: NAPONTA
Túra nyelve: angol
Túra Kód: AS/67 - belépőjegyek nélkül

A túra ára: 40.710.- Ft.
Gyerek: 36.600.-
Senior 60 év felett:38.650.-
Családi 2F+2Gy: 150.510.-
Indulási napok: NAPONTA
Túra nyelve: angol
Túra Kód: AS/23 - belépőjegyekkel