Stratford, Oxford , The Cotswolds és Warwick kastélya

warwick.jpg
Utazás: 
busz
Ára: 
34 150 Ft-tól
Azonosító: 
GT6

Stratford, Oxford , The Cotswolds és Warwick kastélya

Programröviden: 
- gyalogos városnézés Oxfordban, - a Christ Church felkeresése, - átutazás Cotswolds-on keresztül, - Shakespeare szülőhelyének, felkeresése, - Ismerkedés Stratford - Upon - Avon városával, - Warwick Castle,Oxford
Élvezze Oxford pompáját! Több mint 900 éve ismert mint a tudományos kiválóság központja, járjon híres növendékeinek lábnyomában: itt tanult Bill Clinton, Lewis Carroll, és C. S. Lewis is. Fedezze fel Oxford egyetemi városát egy kényelmes séta során, térjen be a Bodleian Könyvtárba és az elragadó kollégiumi udvarokba. Engedje meg, hogy átvezessük a történelmi város épségben fennmaradt keskeny utcácskáin és ősi terein.

Christ Church
Világítás, kamera, és felvétel! Ritka élvezet a Harry Potter rajongóknak – tekintse meg a helyet, ahol a filmek számos jelenetét rögzítették! Álmélkodjon el a Christ Church pompáján, beleértve a Great Hallt, mely a Hogwart Hall mintájaként szolgált.

Cotswolds
Fedezze fel az elragadó Cotswold vidéket! A megszámlálhatatlan történelmi emléktől és történeti örökségtől telve a Cotswold vidék bájos keveréke a lélegzetelállító természeti szépségeknek, a nyüzsgő vásárvárosoknak és álmos falucskáknak. 

Stratford – Upon – Avon
Vásárváros, de egy kicsit másképp! Sütkérezzen a világ igazolhatóan legnagyobb írójának, William Shakespeare-nek szülővárosában, mely az ardeni erdő szélén helyezkedik el. Meglátogatjuk Shakespeare félig fával burkolt szülőházát, hogy lenyűgöző bepillantást nyerhessünk gyermekkorába. 

Warwick Castle
Legyen részese Britannia legnagyobb középkori kalandjának! Mélyen Warwick várának szívében, a Nagyterem nyüzsgő kaptárrá válik! Merüljön el csata előkészületekben és érezze egy középkori páncélzat súlyát. Váljon katonává – próbáljon fel egy méretre készített harci sisakot! L
átogassa meg a káprázatos dísztermeket és gyönyörködtesse szemét a viktoriánus díszvacsora előkészületein. 

  

Indulás: London belvárosából
Indulási időpontok:  naponta
A túra reggel 08.30 órakor indul és kb. este 19.00 – kor ér véget. 
Senior és Családi jegy is elérhető.

Túra ára:
 - Csak a busz túra esetén:
Felnőtt: 34 150 Ft.
Gyerek 16 éves korig 29 200.-
 - Busz túra + Belépő a Warwick kastélyba:
Felnőtt: 42 100 Ft.
Gyerek 16 éves korig 37 150.-
 - Nusz túra + Belépő a Warwick kastélyba + Shakespeare's szülőhely és University Church of St Mary the Virgin
Felnőtt: 49 100 Ft.
Gyerek 16 éves korig 44 100.-