MAD PRICE FOR LONDON, MOBILE HOME-OKBAN

mad-in-england-red-lo-res.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás busszal
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
repülő
Város: 
London
Városrész: 
Mobil home
Azonosító: 
100-1
Megrendelhető a következő időszakokra: 

2016. április 16 - 23. (7 nap): 80 100 Ft/fő
odaúti tranzitszállás reggeli nélkül 6.000 Ft
összesen: 79.900 Ft/fő


 

MAD PRICE FOR LONDON, MOBILE HOME-OKBAN
Utazás autóbusszal
Brugge, Canterbury, Rochester, séta a Westminster-negyedben, London Transport Museum, Covent Garden, London Eye, Madame Tussauds, Oxford St, Natural History Museum / Science Museum, Hyde Park, Tower of London, City of London...
4 éjszaka mobile home-okban, 1 éj tranzitszállás Észak-Franciaországban, idegenvezetés, kétszeri átkelés a La Manche csatornán

 

0. NAP ELINDULUNK
Az esti órákban indulunk Budapestről. Az éjszakát az autóbuszon töltjük.

1. NAP  BRÜSSZEL, EURÓPA FŐVÁROSA
Buszunkkal folyamatosan utazunk, de útközben 3-4 óránként félórás pihenőt tartunk benzinkutak mosdóinál. A menetidő függvényében 1-2 órás délutáni városnézést tartunk Brüsszelben: Grande Place, Manneken Pis, Királyi palota és kertje, Atomium. Este javasoljuk, hogy a csoport vegye igénybe a tranzitszállást egy dunkerque-i tranzithotelben.

2. NAP  CANTERBURY ÉS ROCHESTER
Korán reggel átkelünk a La Manche csatornán KOMPHAJÓVAL. Átkelés után Canterburybe indulunk, ahol a középkori hangulatú városban sétálgatunk, majd szabadidő is lesz vásárlásra (Poundland, Primark üzletek). Igény esetén felkereshetjük a Canterbury Cathedral (F) épületét is. Délután rövid városnézésen veszünk részt Charles Dickens városában, Rochesterben, ahol megtekintjük a régi vár romjait és a hangulatos belvárost. Innen indulunk szálláshelyünkre.

3. NAP A WESTMINSTER-NEGYED SZÉPSÉGEI
Reggel Londonba utazunk, ahol egész napos gyalogos városnézésen veszünk részt: St. James Park, Buckingham Palace, Westminster apátság épülete, Houses of Parliament, Big Ben, Trafalgar Square, Downing Street, Piccadilly Circus, M&M’s World. Sétánk végén felkeressük a London Transport Museum-ot (F), és a Covent Garden nyüzsgő vásári forgatagát. Indulunk vissza a szállásra.

4. NAP KIRÁLYI LÉPTEKEN ÉS ÉRDEKES MÚZEUMOKBAN JÁRUNK
Ma délelőtt felkeressük a csodálatos Hampton Court Palotát (F), mely a Tudor-kor és az angol reneszánsz és barokk építészet tán legszebb példája. A szemet gyönyörködtető épületrészekben Tudor-kori ruhákat viselő színészek segítségével utazhatunk vissza az időben, majd megtekintjük a világ legnagyobb szőlőtőkéjét és a világ legrégebbi sövénylabirintusát a kastély parkjában. Délután London Kensington-negyede felé vesszük az irányt, ahol a Natural History Museum-ban természettudományi kiállítását tekinthetünk meg, s részesei lehetünk egy imitált földrengésnek is VAGY a szomszédos épületben lévő Science Museum-ot keressük fel, amit a tudomány- és technikatörténetnek szenteltek. Indulunk a szállásra.

5. NAP  A XXI. SZÁZADI LONDON
Mai napunk a 2000-ben átadott, 135 méter magas London Eye (F) meghódításával indul, majd a sztárok, politikusok, történelmi személyiségek viaszmásaival készíthetünk képeket a Madame Tussauds panoptikumban (F), ahol horror-show, kisvasút és 4D mozi is vár minket. (A panoptikum helyett az ingyenes British Museum-ot is felkereshetjük.) Ezután szabadprogram következik a mindig nyüzsgő Oxford Streeten, melyet vásárlásra fordíthatunk.

6. NAP  A TOWER OF LONDON ÉS KÖRNYÉKE
Reggel kiköltözünk szállásunkról és a City felé vesszük az irányt. Megcsodáljuk a Tower of London épületét, s megtekintjük a világ leghíresebb hídjának belsejében látható Tower Bridge Exhibiton-t (F). Innen egy sétát teszünk a Monument, a Szent Pál Székesegyház, a Millennium Bridge és a Globe színház épületének érintésével. Felkeressük a Bank of England Museum-ot is. (Az autóbusz nem mozoghat, helyi közlekedést veszünk igénybe) A nap végén DLR vonattal (F) Greenwich-be utazunk és megtekitjük az Old Royal Observatory (F) látnivalóit. Innen a CSALAGÚT felé indulunk. Átkelünk a La Manche csatornán és hazafelé indulunk. Az éjszakát az autóbuszon töltjük.

7. NAP  HAZAÉRKEZÉS
Folyamatos, pihenőkkel megszakított utazásunk végén Budapestre a délutáni órákban érkezünk haza.


RÉSZVÉTELI DÍJ MOBILE HOME-OS ELHELYEZÉSSEL
• összesen: 80.100 Ft/fő
• utasbiztosítás 7 napra 18 évig: 2.400 Ft,/fő felnőtt: 4.300 Ft/fő
• útlemondási (storno) biztosítás a részvételi díj 1,4%-a: 1.120 Ft/fő

Az alapár tartalmazza: autóbusz-közlekedés költségei, 4 éjszaka szállás mobile home-okban 7 fős elhelyezéssel és önellátással, az idegenvezető költségei, ajándék komp/Csalagút váltott átkelés,

Vidéki csoportoknak helyszíni indulást biztosítunk kiállási díj fejében, külön megállapodás alapján: + 2.000 Ft/fő retúr (20 fő fizető alatt: 40.000 Ft/csoport)

FAKULTATÍV BELÉPŐK KÖLTSÉGE:
LÁTNIVALÓ BELÉPŐDÍJ (GBP/EUR)
általános iskolások középiskolások felnőttek
Canterbury Cathedral 8 10
London Transport Museum 1,5 13
Hampton Court Palace 10 16 18,5
London Eye 15 21
Madame Tussauds London 22,5 26,5
Tower of London 12 18 21
DLR vonatjegy 4
Royal Observatory, Greenwich 6,00 9,00
ÖSSZESEN (GBP) 79,00 91,00 123,00

 

Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.