London Séták

london-guard1.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás repülővel
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
repülő
Város: 
London
Azonosító: 
12-4
Megrendelhető a következő időszakokra: 

 
2020. július 02 - 05. Részvételi díj: 174.900 Ft/fő
2020. augusztus 20 - 23. Részvételi díj: 174.900 Ft/fő
2020. szeptember 17 - 20. Részvételi díj: 174.900 Ft/fő

 

Járulékos költségek: 

Sztornó biztosítás: 1,5 %
Biztosítás: 3.100 Ft/fő
Poggyász díja
Pub vacsora: 11.000 Ft/fő
Windsori kirándulás: 16.900 Ft/fő

Londoni Séták
Utazás: Wizz Air menetrendszerinti járatával
Elhelyezés: 3*-os szállodában
Ellátás: reggeli
Minimum létszám: 15 fő
Időtartam: 4 nap / 3 éjszaka

Program: 

1. nap: Elutazás Londonba a reggeli órákban. Megérkezés után kb. kétórás orientációs városnézés autóbusszal. Elhelyezkedés a szálláshelyen, majd gyalogos városnézés a belvárosban. A séta részét képezi a Parlament, a Westminster Apátság, a Downing Street, a Lovasgárdisták Laktanyája, a Trafalgar tér, a St. James’s Park, a Buckingham palota megtekintése. A Westminster Apátságot a helyszinen váltott belépővel belülről is megtekinthetik. Az Apátság bejáratánál van az Ismeretlen katona síremléke, páratlanul szép, legyezőgótikával díszített kápolnájában nyugszik nagyon sok angol uralkodó, így többek között VII. Henrik és I. Erzsébet is. Emellett híres angol tudósok, költők és írók (pl. Chaucer, Darwin, Purcell) temetkezési helyéül is szolgált évszázadokon keresztül.

2. nap: Fedezze fel idegenvezetőnkkel a Temze déli partját, amelynek látnivalói közül nem egy újdonságnak számít. A séta a London Bridge-nél kezdődik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark Katedrális, Sir Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn, Shakespeare Globe színháza. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejeződik be, amit a modern művészetek kedvelőinek ajánlunk. Az újonnan épült Millenium gyaloghídon keresztül pedig a Szt. Pál katedrálishoz és a híres londoni Citybe juthatnak el, de érdemes felhajózni a Temzén a Tower zord épületéhez is. Délután szabad program során felkereshetik az angol fõváros híres múzeumainak egyikét, a Nemzeti Galériát vagy a British Múzeumot, amelyekbe a belépés díjtalan. Este fakultatív publátogatás vacsorával. 

3. nap: Szabad program vagy fakultatív kirándulás vonattal Windsorba, amely egyre inkább II. Erzsébet első számú rezidenciájának szerepét tölti be. Végigjárják a megtekinthető királyi apartmanokat (köztük a fogadások színhelyéül szolgál hosszú és impozáns dísztermet), betérnek a Szt. György kápolnába , Harry herceg és Meghan Markle tavaly májusi esküvőjének színhelye, és pillantást vethetnek a szépen gondozott parkra is. A kastélylátogatás után átsétálnak a Temze felett Eton-be, amelynek híres magániskolájában tanult többek között Vilmos herceg, a jövendő trónörökös is. A Londonban maradóknak ajánljuk a Madame Tussaud's Panoptikum megtekintését.

4. nap: Szabad program, melynek során ki-ki kedve szerint válogathat a kimaradt látnivalókból.  A shoppingolás elengedhetetlen program Loondonban... Aki csak egyszerűen bolyongani szeretne a városban az keresse fel a Covent Garden környékét, a híres Carnaby utcát vagy a kis csatornákkal teli Camden városrészt. Transzfer a repülőtérre a délutáni órákban, hazautazás a menetrend függvényében.

A programok sorrendje felcserélődhet. 


Fakultatív programok:
Windsori kirándulás vonattal: 16.900 Ft/fő
Fakultatív pubvacsora: 11.000 Ft/fő
 

 
Csomag díja a repülőgépen: 
Az alapdíj a kézipoggyász díját tartalmazza,a feladható poggyász ára a Wizz Air mindenkori szabályzatának megfelelően módosulhat.

Wizz Air menetrend szerinti járata / A menetrendváltozás jogát a légitársaság(ok) fenntartják. 

A programok sorrendje felcserélődhet. A gyalogos városnézésekhez a közlekedési jegy a helyszínen fizetendő. Az ár kisméretű kézipoggyász díját tartalmazza, befizetéskor további poggyászlehetőségek közül választhatnak.
 

Az ár tartalmazza: az utazást repülővel, transzfereket, szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetőt a helyszínen, félnapos városnézést. Az alapdíj a kézipoggyász díját tartalmazza , a feladható poggyászok ára a Wizz Air mindenkori szabályzatának megfelelően fizetendő.
Az árak nem tartalmazzák:  az útlemondási biztosítás (1,5 %), valamint igény esetén utasbiztosítás köthető.


Megrendelhető a következő időszakokra 2 ágyas szobában:

2020. július 02 - 05. Részvételi díj: 174.900 Ft/fő
2020. augusztus 20 - 23. Részvételi díj: 174.900 Ft/fő
2020. szeptember 17 - 20. Részvételi díj: 174.900 Ft/fő


Megrendelhető a következő időszakokra 1 ágyas szobában:

2020. július 02 - 05. Részvételi díj: 234.900 Ft/fő
2020. augusztus 20 - 23. Részvételi díj: 234.900 Ft/fő
2020. szeptember 17 - 20. Részvételi díj: 234.900 Ft/fő
 

1 ágyas felár: 
Azon kedves utasaink részére, akik egyedül jelentkeznek, de nem szándékoznak az egyágyas szoba felárát megfizetni, vállaljuk a társítást két ill. háromágyas elhelyezéssel. Erre vonatkozó igényeket a foglalással egyidejűleg kérjük jelezni! Amennyiben irodánknak nem áll módjában szobatársat találni, az egyágyas felárat meg kell fizetni, vagy az utat le lehet mondani.
Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.