Harry Potter Stúdió és Legoland

Ez az egyedülálló gyalogos túra bemutatja a film helyszíneit, szereplőit, jelmezeit és kellékeit. Megtudható néhány szigorúan őrzött titok is mint a speciális effektusok vagy animációs technikák, melyek a filmet a rendkívül népszerűvé tette az egész világon.

Ízelítő:

legolandwindsorminiland.jpg
Utazás formája: 
Programok
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
egyéni
Város: 
London
Zona: 
1-2 zona /1/
Azonosító: 
100-3
Járulékos költségek: 

Repülőjegy

LONDON / Legoland és Harry Potter Stúdió
4 NAP / 3 ÉJ

Utazás: egyénileg / ajánljuk a Wizz Air, RyanAir  járatain Bp.-London-Bp. útvonalon. 
Elhelyezés: Londonban választott kategóriáju Hotel.
Ellátás: 3 reggeli
Időpont: egyénileg bármilyen időpontban. 

PROGRAM:
1. nap
: Elutazás Londonba a reggeli órákban. Megérkezés után transzfer a Hotelben ezután egyéni városnézés mely során javasoljuk gyerekekkel néhány olyan hely meglátogatását mely Őket is érdekelheti. 
Madamme Tussaud’s , ahol Jack Sparrow kapitány várja a leendő kalózokat a Fekete Gyöngy hajón. London Eye óriáskerés ahol a város látképén kívül a működését is megcsodálhatják. SeaLife hatalmas akváriuma igazi tengervizes medencékkel, különleges állatokkal. Az előre váltott belépőkkel soron kívül juthatunk be a látnivalókhoz. Belvárosban található M&M word's boltat egybekötött bemutatóját megcsodálhatják. A méltán híres Hamley's gyerekeknek szóló játékbolt akár egy egész napos programot is jelenthet. Science Museum a természettudomány fellegvára  És mikor a vacsora is gyerekek körül forog, elvihetjük őket egy Dzsungel étterembe a belvárosba.

2. nap: Egész napos kirándulás Legoland-ba. Legoland Windsor izgalmas élményt nyújt az egész család számára. Buszos transzfer a stúdióhoz. Készüljön fel egy izgalmas és persze nedves vadvízi túrára. Legyen tagja egy viking flottának, harcoljon tengeri szörnyekkel a viharos vizeken. A család minden tagja elvégezheti a megpróbáltató tűzoltó akadémiát, vagy repüljön fel akár az égig a helikopter századdal. Miután az egész napot itt töltötték busszal mehetnek vissza a városba. 

3. nap: Egész napos  kirándulás 2012 tavaszán nyílt HARRY POTTER stúdióba. Buszos transzfer a stúdióhoz. A stúdióban az egyedülálló gyalogos túra bemutatja a film helyszíneit, szereplőit, jelmezeit és kellékeit. Megtudható néhány szigorúan őrzött titok is, mint a speciális effektusok ,vagy animációs technikák, melyek a filmet rendkívül népszerűvé tették az egész világon. Fedezze fel újra az emlékezetes helyszíneket is, beleértve a Griffendél klubhelyiséget, a fiú kollégiumot, Hagrid kunyhóját, bájitaltan professzor tantermét és Umbridge irodáját a Mágiaügyi Minisztériumban. Külön kérésre adunk  A stúdióban kb 3 órát tölthetnek. Miután meglátogatták a stúdiót busszal mehetnek vissza a városba. 

4. nap: Délelőttre ajánljuk az igazi Indina Jones, Robert Ripley kalandjait, gyűjteményét bemutató interaktív kiállítást, kalandtúrát.
Vagy egy mégnagyobb kalandot ajánluk: hajós kirándulás a Temzén Greenwichbe. Ellátogatunk a Cutty Sark 19. sz.-i vitorláshoz, kicsit tovább sétálva az ingyenesen látogatható hajózási muzeumot, igazán gyerekbarát hely. Megnézzhetjük a királyi Obszervatóriumot és parkját és magát a városrészt is. Hazafele átmehetünk a Temze alatti 370 méteres gyalogos alagúton és megnézzhetjük London legújabb részét a Dockland-et, innen a látványos felszíni vasúttal érkezhetünk a belvárosba.  Tanszfer a délutáni órákban a reptérre, indulás haza.

A program tetszőleges napokkal meghosszabítható!


 

4 nap / 3 éjszaka program 3*-os hotelben
Felnőttek: : 169.890 Ft/fő.
1. Gyerekeknek 15 éves korig: 109.980 Ft-tól
2. Gyereknek 15 éves korig: 109.980 Ft-tól

4 nap / 3 éjszaka program 4*-os hotelben
Felnőttek: 189.980 -tól.
1. Gyerekeknek 15 éves korig: 115.540 Ft-tól
2. Gyereknek 15 éves korig: 115.540 Ft-tól

A részvételi díjak a következő szolgáltatások árát tartalmazzák: 3 éjszakai szállás a választott kategóriájú metró közeli szálloda kétágyas szobáiban reggelivel, Repülőtéri transzfer - reptér - hotel - reptér között. Busz út és belépőjegy a Harry Potter stúdióba. Utazási jegy 1-2 zonára 4 napra. Belépőjegyek.
A részvételi díjon felül fizetendő: repülőjegy és egyéb választható szolgáltatások.
Egy fő utazása felár ellenében. Az árak 2 felnőtt + 1 v. 2 gyerek elhelyezése esetén érvényesek. 1 felnőtt + 1 gyerek esetén a gyerek a felnőtt árból 4.900 Ft kedvezményt kap. Ebben az esetben nem pótágyon történik az elhelyezése.

Fakultatív Program lehetőség:
Ripley’s: felnőtt belépő: 10.500 .- Ft , gyerek: 8.320.- Ft
Madamme Tussaud’s belépő felnőtt: 10.990.-, gyerek: 9.790.- Ft.
London Eye, felnőtt: 10.190.-, gyerek:6.890.- Ft.

Külön fizetendő:
Repülőjegy
BBP + stornó biztosítás: 3.200 Ft/fő