London Séták

Címkék: 

Az alap program kötelező díjait láthatja részletezve.

Kérjük válassza ki milyen szolgáltatásokat venne igénybe az utazás során.

Maximum 35 db. karakter.
Maximum 30 db. karakter.
Maximum 40 db. karakter.
Maximum 30 db. karakter.
Maximum 40 db. karakter.
Maximum 30 db. karakter.
Maximum 40 db. karakter.

Kérem adja meg az utas pontos neve, mely az utazási okmányban szerepel

Maximum 30 db. karakter.

London Séták

london-guard1.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás repülővel
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
repülő
Város: 
London
Azonosító: 
12-4
Megrendelhető a következő időszakokra: 

2018. december 6-9.: 99 900 Ft/fő + ill. 
2018. december 29 - 2019 január 1.: 139.900.-
2019. március 15-18.: 119 900 Ft/fő + ill.

Járulékos költségek: 

Reptéri illeték:  36 900 Ft 
Sztornó biztosítás: 1,5 %
Biztosítás: 500 Ft/fő/nap
Foglalási díj: 1.500 Ft/fő
Poggyász díja

Londoni Séták
Utazás: Wizz Air menetrendszerinti járatával
Elhelyezés: 3*-os szállodában
Ellátás: reggeli
Minimum létszám: 20 fő
Időtartam: 4 nap / 3 éjszaka

Program: 

1. nap: Elutazás Londonba a reggeli órákban. Megérkezés után kb. kétórás orientációs városnézés autóbusszal. Elhelyezkedés a szálláshelyen, majd gyalogos városnézés a belvárosban. A séta részét képezi a Parlament, a Westminster Apátság, a Downing Street, a Lovasgárdisták Laktanyája, a Trafalgar tér, a St. James’s Park, a Buckingham palota megtekintése. A Westminster Apátságot a helyszinen váltott belépővel belülről is megtekinthetik. Az Apátság bejáratánál van az Ismeretlen katona síremléke, páratlanul szép, legyezőgótikával díszített kápolnájában nyugszik nagyon sok angol uralkodó, így többek között VII. Henrik és I. Erzsébet is. Emellett híres angol tudósok, költők és írók (pl. Chaucer, Darwin, Purcell) temetkezési helyéül is szolgált évszázadokon keresztül.

2. nap: Fedezze fel idegenvezetőnkkel a Temze déli partját, amelynek látnivalói közül nem egy újdonságnak számít. A séta a London Bridge-nél kezdődik és érinti az alábbi látnivalókat: Southwark Katedrális, Sir Francis Drake hajója (a Golden Hinde), a George fogadó és az Anchor Inn, Shakespeare Globe színháza. A túra a Modern Tate Múzeumnál fejeződik be, amit a modern művészetek kedvelőinek ajánlunk. Az újonnan épült Millenium gyaloghídon keresztül pedig a Szt. Pál katedrálishoz és a híres londoni Citybe juthatnak el, de érdemes felhajózni a Temzén a Tower zord épületéhez is. Délután szabad program során felkereshetik az angol fõváros híres múzeumainak egyikét, a Nemzeti Galériát vagy a British Múzeumot, amelyekbe a belépés díjtalan. Este fakultatív publátogatás vacsorával. 

3. nap: Szabad program vagy fakultatív kirándulás vonattal Windsorba, amely egyre inkább II. Erzsébet első számú rezidenciájának szerepét tölti be. A kastély részét képezi a Szt. György kápolna, számtalan, a királyi családhoz kapcsolódó esemény szinhelye. Végigjárják a megtekinthető királyi apartmanokat (köztük a fogadások szinhelyéül szolgáló hosszú és impozáns dísztermet), és pillantást vethetnek a szépen gondozott parkra is. A kastélylátogatás után átsétálnak a Temze felett Eton-be, amelynek híres magániskolájában tanult többek között Vilmos herceg, a jövendő trónörökös is. (14.900 Ft/fő) XII.31-én éjfélkor szinpompás tüzijátékot élvezhetnek az ünnepi fényben pompázó városban.

4.nap: Szabad program, melynek során ki-ki kedve szerint válogathat a kimaradt látnivalókból. Aki csak egyszerűen bolyongani szeretne a városban az keresse fel a Covent Garden környékét, a híres Carnaby utcát vagy a kis csatornákkal teli Camden városrészt. A szilveszteri csoportnál érdemes kihasználni a karácsony után kezdődő jelentős árengedményeket kínáló téli vásárt. Transzfer a repülőtérre a délutáni órákban, hazautazás a menetrend függvényében.


Fakultatív programok:
Windsori kirándulás vonattal: 16.900 Ft
Fakultatív pubvacsora: 10.900.-
Egyágyas felár:
november: 36 900.-
december 6: 29 900.-
december 29 és március 49 900.-

Csomag díja a repülőgépen:

Az alapdíj a kézipoggyász díját tartalmazza,a feladható poggyász ára a Wizz Air mindenkori szabályzatának megfelelően módosulhat.
 
Menetrend
Budapest (BUD) - London (LTN) 06:00 07:35
London(LTN) - Budapest (BUD) 20:50 00:10
Wizz Air menetrend szerinti járata
A menetrendváltozás jogát a légitársaság(ok) fenntartják
 
A programok sorrendje felcserélődhet. A gyalogos városnézésekhez a közlekedési jegy a helyszínen fizetendő. Az ár kisméretű kézipoggyász díját tartalmazza, befizetéskor további poggyászlehetőségek közül választhatnak.
 

Az ár tartalmazza: az utazást repülővel, transzfereket, szállást reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetőt a helyszínen, félnapos városnézést.
Az árak nem tartalmazzák: reptéri illeték (London 36.900 Ft/fő,) a foglalási díjat (1.500 Ft/fő), az útlemondási biztosítás (1,5 %), valamint igény esetén utasbiztosítás köthető.
 

Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.