Látogatás Európa méltóságainál

Előfoglalási akció: : 
Újonnan meghirdetett utazásunkra 2016. november 30-ig akciós áron jelentkezhet. Teljes összeg 20% vagy előleg fizetéssel 10% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból. / Az akciós helyek korlátozott számban elérhetőek/

Kérem, válasszon az időpontok közül.

Az alap program kötelező díjait láthatja részletezve.

Kérjük válassza ki milyen szolgáltatásokat venne igénybe az utazás során.

Maximum 35 db. karakter.
Maximum 30 db. karakter.
Maximum 35 db. karakter.
Maximum 30 db. karakter.
Maximum 35 db. karakter.
Maximum 30 db. karakter.
Maximum 35 db. karakter.

Kérem adja meg az utas pontos neve, mely az utazási okmányban szerepel

Maximum 30 db. karakter.

Látogatás Európa méltóságainál

09_malev_london7.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás busszal
Elhelyezés: 
szálloda***
Ellátás: 
reggeli
Utazás: 
busz
Város: 
London
Ára: 
163.900 Ft/fő
AKCIÓ: 
Előfoglalási akció
Azonosító: 
47-2
Megrendelhető a következő időszakokra: 

2017.  augusztus 12-19.
Részvételi díj : 163.900 Ft/fő

Járulékos költségek: 

Biztosítás: 4.400,- Ft/fő,
Sztornó biztosítás: 1,5%

Előfoglalási akció: : 
Újonnan meghirdetett utazásunkra 2016. november 30-ig akciós áron jelentkezhet. Teljes összeg 20% vagy előleg fizetéssel 10% kedvezményt biztosítunk a részvételi díjból. / Az akciós helyek korlátozott számban elérhetőek/

PROGRAM:

1. nap: Budapest-Freyming Merlebach
Elutazás Budapestről Ausztrián és Németországon át a franciaországi tranzitszállásra. Folyamatos utazás rövid pihenőkkel. Este a szálláshely elfoglalása. (Ezen a napon nincs vacsora.)

2. nap: Luxemburg-Brüsszel
Korai reggelink után Luxemburg magyarországi megye nagyságú, fekvéséről is híres miniállamába utazunk, ahol rövid városnézésünk alatt ismerkedünk a világörökség címet is kiérdemlő fővárossal. Továbbutazás "Európa fővárosába", Brüsszelbe, autóbuszos és gyalogos városnézésünk során felkeressük a város legfontosabb látnivalóit. A város büszke központján a barokk Grand'Place-on megcsodálhatjuk a főtér gótikus kincsesládáját a Hotel de Ville-t (Városháza), melynek két oldalának karcsú saroktornyait, mintha törékeny jégkristályból faragták volna. A világhírű belga csokoládéból készült különleges édességeket majszolva és kivilágított csipkeboltok között sétálva ellátogatunk a leghíresebb brüsszelihez a Manneken Pis-hez, majd a 19. században épült Szt.Hubertus galéria bevásárlócsarnokához látogatunk. A Felsőváros szélén található a gótikus Szent-Mihály-katedrális, messziről szembeszökő csonka kettős tornyával és színes ólomüvegablakaival kápráztat el minket, majd az Akasztóhegyen található Igazságügyi palotához látogatunk. Kihagyhatatlan egy fotó készítése az 1958-as világkiállításra épült Atomium 9 acélgömbből álló vas kristályrácsánál a festői Heysel Parkban. Szállás Brüsszel környékén.

3. nap: Brugge-Calais-London
Reggeli után továbbutazás Anglia irányában, útközben séta a Nyugat-Flandria történelmi fővárosában a középkori hangulatú Brugge-ben, ismerkedés a nevezetességekkel (posztócsarnok, Szt. Vér kápolna, Városháza, Miasszonyunk-templom, Begina udvar, Szerelmesek tava). A délutáni órákban kompra szállunk és áthajózunk a La Manch csatornán. A szigetország partjainál Dover fehér sziklái köszöntenek bennünket. Szálláshely elfoglalása London külvárosában.

4.nap: London
Autóbuszos és gyalogos városnézésünk alkalmával ismerkedünk az angol metropolisszal. A Temze partján vár a Tower lenyűgöző erődjét, a látványos Tower híd, majd a Buckingham Palota, Trafalgar tér, St. James Park, White Hall, Downing Street, Parlament, Big Ben és a Westminster apátság megtekintése következik. Kora délután térünk vissza Londonba. Szabadidő.

5. nap: London-Windsor
A mai napon félnapos fakultatív kirándulás a királyi család nyári rezidenciájába, Windsorba. A kastély termeiben barangolva a gyönyörűen kimunkált bútorok és olyan neves művészek, mint Rubens és Rembrant festményei mesélnek az egykori angol uralkodók ízléseiről. A Szt.György kápolnában VIII. Henrik, Jane Seymour és I. Károly sírboltja előtt tiszteleghetünk (Ár: 4.900,-Ft/fő-jelentkezéskor fizetendő).

6. nap: London-Flokestone-Párizs
Búcsút veszünk Angliától és a "Csalagúton" át visszatérünk az öreg kontinensre. Délután érkezés a "fények városába" Párizsba , ahol buszos és gyalogos városnézésünk alkalmával ismerkedünk a várossal (Diadalív, Champs-Elysées, Concorde tér... )Esti programunk keretében lehetőség nyílik egy Szajnai hajózásra (Ár: 12EUR/fő) vagy az Eiffel Torony meglátogatására is, melynek legfelső emeletéről, lélegzetelállító panoráma tárul elénk. Utazás a szálláshelyre Párizs külvárosába.

7. nap: Párizs-Reims-Freyming Merlebach
Mai napon az érdeklődők felmehetnek az Eiffel Toronyra, melynek legfelső emeletéről, lélegzetelállító panoráma tárul elénk, majd látogatás a Montmarte-on: Moulin Rouge, Sacré Coeur bazilika. Elhagyva Párizst, tranzitszállásunk felé utazva rövid megállót tartunk Reims városában, ahol a város koronázó katedrálisát tekintjük meg. Érkezés a szállásunkra az esti órákban.

8.nap: Freyming Merlebach-Budapest
Reggeli után folyamatos utazás Budapestre rövid pihenőket tartva. Érkezés Budapestre az esti órákban.

  


2017 augusztus 12-19.
Utazás: Az utazás emelt szintű autóbusszal történik, - video-, vagy DVD, büfé. 
Indulás: Budapest, Déli pályaudvar, Koronaőr köz

Részvételi díj: 163.900,- Ft/fő
Félpanzió (6 vacsora): 42.900,- Ft/fő
Egyágyas felár: 63.000,- Ft/fő,
Biztosítás: 4.400.- Ft/fő,
Sztornó biztosítás: 1,5%

Felszállási lehetőségek:
Budapest - Déli pu. Koronaőr köz: 06:00
Tatabánya - M1-es autópálya 61es km, Centrum - Vértesszőlősi lehajtó, Agip benzinkút: 06:40
Győr - M1-es autópálya 119-es km, Arabona pihenő, OMV benzinkút: 07:30
Mosonmagyaróvár - M1-es autópálya 163-as km, Mosoni pihenő, MOL-Marché benzinkút: 07:50

TERVEZETT - Szállás:
Tranzitszállás: Premiere Classe Freyming-Merlebach**: oda- és visszaúton 1-1 éj a francia-német határ francia oldalán, Freyming-Merlebachban, Premiere Classe szállodában. A szobák nem túl nagy alapterületűek, de célszerűen berendezettek, fürdőszobával, TV-vel felszereltek. Háromágyas szobák: egy franciaágy, és felette keresztben egy szimpla ágy. 
Brüsszel: ETAP Hotel Brussels Airport** - A szobák célszerűen berendezettek, fürdőszobával, TV-vel felszereltek. Háromágyas szobák: egy franciaágy, és felette keresztben egy szimpla ágy.
London: Express by Holiday Inn Chingford*** vagy ehhez hasonló: külvárosi, metró közeli 3*-os középkategóriás szálloda, kétágyas saját fürdőszobával rendelkező szobákban.
Párizs: Best Hotel**: a szálloda Párizs északi részén, a külvárosban található (Baillet en France). A szobák célszerűen berendezettek, fürdőszobával, TV-vel felszereltek. 

Tájékoztató árak a helyszínen fizetendő belépőkről, egyéb költségekről:
Brugge templom :2 EUR
Brugge hajókázás: 7 EUR
Westminster Abbey 17 GBP
Tower 19 GBP
Windsor 16,50 GBP
London Eye+Panoptikum (fakt.)  40 GBP
Eiffel torony lifttel 1. és 2. em. 8 EUR
Eiffel torony lifttel 3. em. 13 EUR
Eiffel torony gyalog 1.-2. em. 4 EUR
Szajnai hajókázás 12 EUR 

1 ágyas felár: 
Azon kedves utasaink részére, akik egyedül jelentkeznek, de nem szándékoznak az egyágyas szoba felárát megfizetni, vállaljuk a társítást két ill. háromágyas elhelyezéssel. Erre vonatkozó igényeket a foglalással egyidejűleg kérjük jelezni! Amennyiben irodánknak nem áll módjában szobatársat találni, az egyágyas felár 50%-át irodánk átvállal. Közeli indulásokra jelentkezés esetén a felár nélküli egyágyas elhelyezést, nem automatikusan garantáljuk!
Stornó biztosítás: 
Az utazás alapára nem tartalmazza a stornó azaz útlemondási biztosítást.
Úti okmány: 
Indulás előtt ellenőrizze úti okmánya érvényességét! EU országokba és Angliába is érvényes, új típusú személyigazolvánnyal is lehet utazni. Gépjárművezetői engedély nem fogadható el személyazonosító okmánynak. Külföldi állampolgárságú utasainknak az esetleges vízumigényüket, beutazási feltételeiket egyénileg kell intézniük.