DÉL - ANGLIA ÉS LONDON

Kérem, válassza ki a megfelelő időpontot.

Az alap program kötelező díjait láthatja részletezve.

Kérjük válassza ki milyen szolgáltatásokat venne igénybe az utazás során.

Maximum 33 db. karakter.
Maximum 33 db. karakter.
Maximum 33 db. karakter.
Maximum 33 db. karakter.

Kérem adja meg az utas pontos neve, mely az utazási okmányban szerepel

DÉL - ANGLIA ÉS LONDON

delanglia1.jpg
Utazás formája: 
Csoportos utazás busszal
Elhelyezés: 
családoknál
Ellátás: 
teljes ellátás
Utazás: 
busz
Ára: 
109.990 Ft/fő
AKCIÓ: 
Előfoglalási akció
Azonosító: 
26-17
Megrendelhető a következő időszakokra: 

2015 szeptember 12-19.
Részvételi díj: 109.990 Ft/fő

Járulékos költségek: 

Regisztrációs díj: 1.000 Ft/fő
BBP biztosítás: 4.500 Ft/fő
Belépők hozzávetőleges árai kb: 170 GBP/fő


DÉL – ANGLIA ÉS LONDON

Program ajánlatunk: 
1. nap:Indulás reggel 6:00-kor Budapestről, az 56-osok tere, Időkeréktől. Utazás rövid pihenőkkel. Este a tranzitszállás elfoglalása.

2. nap: Kora reggel átkelés a La Manche csatornán. Ezt követően utazás Greenwich-be, ahol a 0 hosszúsági kör halad át. A greenwich-i park csodálatos zöld fái mögött bújik meg a Királyi Csillagvizsgáló, valamint a Temze partján található a Hajózási Akadémia, és a Hajózási Múzeum. Ha jól figyelünk, még mókusokkal is találkozhatunk. Este a szállások elfoglalása családoknál.

3. nap: Egész napos londoni városnézés: Parlament, Big Ben, Westminster Apátság, Whitehall, Downing Street 10, Trafalgar tér, Buckingham Palota, St. James Park, Picadilly Circus, Covent Garden, London Eye. Este visszatérés a családokhoz.

4. nap: Egész napos szabadprogram. Fakultatív lehetőség: kirándulás Anglia legendás vidékeire. Rövid városnézés Salisbury-ben, ahol a Magna Charta egyik példányát őrzik, majd a misztikus kőoszlopok megtekintése Stonehenge-ben. A rejtélyes kőoszlopokat még az Őskorban állították a feltételezések szerint. Stonehenge után Winchester városában az egykori lovagkirály, Arthur kerekasztalát vehetjük szemügyre. Este visszatérés a szállásra.  Fakultatív program ára: 20 GBP/fő + belépők 

5. nap: Délelőtt fakultatív kirándulási lehetőség Windsorba, a királynő nyári rezidenciájába, vagy szabadidő Londonban. A fényűzően berendezett kastély mellett maga a város is páratlan látványt nyújt. Londonban számos múzeum található, melyek kiállításai a rengeteg információn kívül, számos szórakoztató, interaktív élménnyel is várják a látogatóikat.Délután a British Múzeumba kalauzoljuk a csoportot, ahol a világ minden tájáról, és kultúrájából összegyűjtött kincsekben gyönyörködhetünk. Késő délután a Hyde parknál megtekintjük a Szónokok Sarkát, a Marble Arch-al, majd szabadidő, vásárlási lehetőség az Oxford Streeten. Este visszatérés a családokhoz. Fakultatív program ára: 15 GBP/fő + belépők

6. nap: Londonban még mindig akad látnivaló. Délelőtt a Szt. Pál Katedrális kupolájából csodálhatjuk meg a várost, majd a Tower megtekintése következik, mely működött már börtönként, királyi várként, most pedig többek között a koronázási ékszereknek ad otthont. A napot Madame Tussaud's viaszfigura birodalmával zárjuk, ahol a legnépszerűbb világsztárokon kívül híres történelmi személyiségekkel is találkozhatunk. Este visszatérés a szállásra.

7. nap: Indulás hazafelé. Útközben látogatás Rochesterbe, Charles Dickens városába. A város csodálatos katedrálisát, és várromját tekintjük meg. Utolsó angliai állomásunk pedig Cantebury, az Anglikán Egyház központja, lenyűgöző gótikus katedrálisával, és középkori hangulatot idéző utcáival. Átkelés a csatornán, a tranzitszállás elfoglalása Franciaországban.

8. nap: Reggel indulás hazafelé, folyamatos utazás, rövid pihenőkkel. Érkezés a kiindulási helyre az éjjeli órákban. 


Időtartam: 8 nap/7 éj 
Elhelyezés: családoknál (5 éj), Formule 1-es tranzitszállásokon (2 éj) 
Ellátás: családoknál teljes ellátás, Formule 1 – önellátás
Utazás: autóbusszal.
Részvételi díj: családoknál 112.990 Ft/fő , mely tartalmazza az autóbuszos utazás, kompköltség, szállások, megadott ellátás, idegenvezetés költségét. 
Egyágyas felár: családoknál 35.000 Ft,
Regisztrációs díj: 1.000 Ft/fő
BBP biztosítás: 4.500.- Ft / fő
Belépők várható ára: 190 GBP 

 


Felszállási lehetőségek az autóbuszra:
· Budapest, 14. kerület, 56-osok tere, Időkerék
· M7/M1-es autópálya, Budaörsi- Pihenőhely, Agip benzinkút, 10-es km kő
· M1-es autópálya, Sasfészek-tó Pihenőhely, MOL benzinkút, 21-es km kő
· M1-es autópálya, Zsámbéki- Pihenőhely, Agip benzinkút, 28-as km kő
· M1-es autópálya, Óbarok Pihenőhely, OMV benzinkút, 43-as km kő
· M1-es autópálya, Remeteségi- Pihenőhely, Shell benzinkút, 64-es km kő
· M1-es autópálya, Bábolna- Pihenőhely, OMV benzinkút, 94-es km kő
· M1-es autópálya, Arrabona- Pihenőhely, Agip benzinkút, 119-es km kő
· M1-es autópálya, Mosoni- Pihenőhely, MOL benzinkút, 162-es km kő
Kérjük, hogy ha nem a budapeti felszállást választják, jelezzék felénk megrendeléskor (a csatlakozás időpontját a részvételi jeggyel küldjük).

CsatolmányMéret
del_anglia_london_csalad.pdf383.49 KB